WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Update lustrumfeest, ALV en afscheid Hans & Miriam

Geplaatst op 11-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Eric van der Plas  -  Bron: Martin de Jong

Beste Leden,

Zoals beloofd gaan we je op de hoogte te houden over de voorbereidingen van het lustrumfeest om zo jullie zinnen te prikkelen.

Puntjes op de i

Afgelopen donderdag 7 april zijn Mirjam, Eric, Petra en ik bij Bauke geweest om wat puntjes op de “i” te zetten. Fijne man, goed mee te praten. Gaan we een fijne pachter aan hebben. De voorstellen worden momenteel verder uitgewerkt.

Een ALV met structuur

Op 10 april, heeft de jaarvergadering plaatsgevonden en ook dit wilde ik jullie niet onthouden. Er zat een gedegen en goed gestructureerd bestuur achter de tafel waarbij Marianne helaas afwezig moest zijn.  De vergadering duurde niet al te lang, waarbij alle agendapunten kort en bondig werden behandeld. De cijfertjes werden goedgekeurd evenals de begroting. Verder werd er uitleg gegeven over de “lange termijn planning” van onze club, clubhuis en haven. Je zou haast vermoeden dat al deze onderwerpen tot een ellenlange vergadering zouden hebben moeten leiden, maar onze voorzitter heeft de touwtjes en de structuur zodanig in handen dat alles eigenlijk binnen een half uur afgerond was.

Tot ziens en welkom Hans & Miriam

alv-20220410-01

 
Oók op deze middag werd er officieel afscheid genomen van onze trouwe pachters Hans en Mirjam.  Dit wil echter niet zeggen dat wij elkaar uit het oog gaan verliezen: Zij zijn lid geworden van onze vereniging, hetgeen een ieder, denk ik, zéér op prijs zal stellen. Het cadeau, dat namens de vereniging werd overhandigd, was een minutieus vervaardigd schilderij van ons clubhuis dat in dank werd ontvangen. 

Na alle officiële plichtplegingen, maar ook een dankwoord van Mirjam, is onder andere de tap open gegaan, werd er met hapjes rondgegaan en kon Bauke met zijn team naar hartenlust kennismaken met onze ouderwetse gezelligheid waarbij wel duidelijk naar voren kwam dat een ieder blij  was dat de winterslaap van een jaar of twee min of meer achter de rug was. Maar ook dat Hans nog steeds erg blij was met zijn Mirjam. Dit mag duidelijk zijn. En denk nou niet dat de fotograaf hierom heeft moeten vragen! Neen, volledig spontaan kreeg Mirjam een lekkere dikke klapzoen van haar Hansje. Gelukkig niet andersom want anders had Hans de hele middag met die mooie lippenstift op zijn wang rond moeten lopen. Stel je toch eens voor!

 

alv-20220410-03 alv-20220410-04 alv-20220410-02

Nadat iedereen, onder het genot van een drankje, lekker met elkaar had bijgepraat, dunde het gezelschap langzaam maar zeker uit. Natuurlijk op de “harde kern” na. En dit bleek toch nog wel een behoorlijke groep te zijn van zo’n mannetje of 25. Er werd gezellig getafeld waarbij Bauke en zijn team erg goed hun best hadden gedaan. Zowel smaak als opmaak waren wat mij betreft dik voor elkaar.

Rond een uurtje of tien was het mooi geweest en ging een ieder weer huiswaarts. Zelf ging ik met een glimlach op mijn gezicht naar buiten en ik vermoed dat dat zomaar gold voor een ieder van ons: gewoon ouderwets gezellig.

Wel leuk, even zo’n generale repetitie (in het klein) vóór het grote feest.

Dus, “save the date”: 24, 25 en 26 juni 2022

Bauke en team bedankt!

alv-20220410-05
Rest mij nog Bauke met z’n team te bedanken.


Uiteindelijk kon ik het niet nalaten om eventjes de keuken te betreden al is dat natuurlijk eigenlijk verboden gebied. Ik kon hier nog net drie van de vier teamleden van Bauke op de gevoelige plaat vastleggen nadat ik mijn dank ten opzichte van hen had uitgesproken. Nou, ik denk te mogen stellen dat hun gezichten boekdelen spreken: Dankjewel Bauke en ga zo door!

Proost! Op een mooi seizoen allemaal!

Ik houd jullie op de hoogte.


Wordt eind april vervolgd……..met alle inschrijvingsformulieren voor het feest en eventuele nieuwe wetenswaardigheden!

 

Hartelijke groet,

Martin© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.