WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Het clubhuis

Uiteraard beschikken wij over een gezellige bar.  De bar is gemaakt van de romp van een BM waar voldoende plaats is voor een goede vaardiscussie onder het genot van een drankje. Het clubhuis annex brasserie is een gezellig punt om na te praten over de belevenissen van de dag. Uiteraard is de faciliteit voorzien van douches, toiletten e.d. om een overnachting met de boot naar luxe wensen te doorstaan.

Clubhuis/brasserie en haven bieden het verenigingsleven alle ruimte. De haven biedt plaats aan zeil- en motorschepen vanaf een paar meter lang tot maximaal ca. 15 meter lang met een diepgang tot ca. 2 meter. Verder zijn er vlonders en steigers voor handzame zeilbootjes, rubberboten en zeilplanken.

Het clubhuis heeft een terras, een bar en een brasserie. Tevens is er een werkplaats, bergruimten en een woonruimte voor de beheerder. Er zijn twee parkeerterreinen voor totaal ca. 70 auto's.   

Havenmeester

Tijdens het hoogseizoen werken we met part-time havenmeesters. De havenmeester is beschikbaar voor passanten. En voor algemene vragen over de ligplaatsen. Wanneer je met je schip de haven binnen vaart en de havenmeester loopt op de steiger dan is de kans groot dat je hulp krijgt bij het aanmeren.

Bauke Hofman

Het clubhuis is door de vereniging verpacht aan Bauke Hofman, die met een kok en barpersoneel, het clubhuis en haar leden voorziet van alle inwendige behoeften. Als zodanig bestieren hij Brasserie Vennemeer. Vanzelfsprekend is de brasserie ook toegankelijk voor passanten en andere voorbijgangers. De kaart van de brasserie is zonder meer aantrekkelijk. Zowel voor koffie, lunch als diner is een ieder van harte welkom.

Op de steiger

Op de steigers zijn de gebruikelijke aansluitpunten voor 220V, watertappunten, verlichting en stevige meerpalen.

WSV Vennemeer

logo-100-jaar-transparant-2 2

ADRESGEGEVENS

WSV Vennemeer
Vennemeer 1
2374 AR Oud Ade

Kvk: 40445135

CONTACT OPNEMEN

Secretariaat
ofni.[antispam].@vennemeer.nl

Webmaster
retsambew.[antispam].@vennemeer.nl

Telefoon
071-5018220


© 2021 Watersportvereniging Vennemeer

© 2021 WSV Vennemeer