WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Accommodatie

Clubhuis/brasserie, haven en  parkeerterreinen bieden het verenigingsleven alle ruimte.

Het clubhuis

Het clubhuis bestaat uit een brasserie met bar en terras en is een gezellig punt om na te praten over de belevenissen van de dag. Tevens is er een werkplaats, een woonruimte voor de beheerder/exploitant en zijn er diverse bergruimten. Naast toiletten zijn er ook douches, waardoor een overnachting op de haven ook met een boot zonder eigen wasgegelegenheid mogelijk is.
De gezellige bar is gemaakt van de romp van een BM waaraan voldoende plaats is voor een goede vaardiscussie onder het genot van een drankje.

De brasserie

De in het clubhuis gevestigde brasserie wordt geëxploiteerd door Bauke Hofman, die met een kok en barpersoneel de leden van de vereniging, passanten en voorbijgangers voorziet van alle inwendige behoeften.
De kaart van de brasserie is zonder meer aantrekkelijk. Zowel voor koffie of thee, voor lunch of diner of voor een borrel is een ieder van harte welkom.

De haven

De haven biedt plaats aan zeil- en motorschepen met een maximale lengte van ca. 15 meter en met een diepgang tot ca. 2 meter. Verder zijn er vlonders en steigers voor handzame zeilbootjes, rubberboten en zeilplanken.

Havenmeester

Tijdens het hoogseizoen werken we met part-time havenmeesters. De havenmeester is beschikbaar voor leden en passanten voor algemene vragen over de ligplaatsen en de vereniging en waar mogelijk voor assistentie in geval van problemen met de dagelijkse gang van zaken op de haven. Wanneer je met je schip de haven binnenvaart en de havenmeester loopt op de steiger, dan is de kans groot dat je hulp krijgt bij het aanmeren.

Op de steiger

Op de verlichte steigers bevinden zich de gebruikelijke aansluitpunten voor 220V walstroom en watertappunten.

Parkeerterreinen

Er zijn twee parkeerterreinen voor totaal ca. 70 auto's. 


© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.