WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Sailwise actie

Geplaatst op 26-01-2023  -  Categorie: Algemeen

sailwise-logoWatersportliefhebbers van Nederland!

Een groep maatschappelijk betrokken zeilers vraagt je aandacht voor het volgende:
De stichting Sailwise  maakt het voor mensen met een beperking al decennialang mogelijk om ‘zonder beperking’ zeilend hun grenzen te verleggen. Hun oude Sailhorse is aan vervanging toe en wie zou dat beter kunnen verzorgen dan alle Sailhorse zeilers en hun vrienden bij elkaar?

In overleg met Sailwise is besloten een nieuwe romp te leveren. Het wordt een zogenaamd rompswap  project (klik op de link voor meer informatie) waarbij alle beslag e.d. overgebouwd wordt van de oude boot naar de nieuwe, waardoor enorm op de kosten kan worden bespaard.

Wij gaan ervoor, een nieuwe Sailhorse voor Sailwise!

Maar... een nieuwe romp is niet gratis. Door de onbezoldigde inzet van SailhorseShop en het gebruik van de  onderdelen en beslag van de oude boot is er een kleine € 10.000 nodig om dit project te financieren. Dit bedrag zal door donaties bij elkaar gesleept moeten worden. Naast de inspanningen van Sailwise binnen het eigen netwerk, vragen we ook onze leden en vrienden bij te dragen aan dit unieke project.
Op de Algemene Vergadering is al besloten € 1.000,- uit de kas van de Sailhorse Sailing Club bij te dragen. Een mooi begin!


sailwise-qrUw donatie is van harte welkom om dit project mogelijk te maken. Hiervoor is door Sailwise een speciale donatiepagina ingericht.
U bereikt deze pagina via de SSC website  of scan/klik de QR-code hiernaast. Uw bijdrage klein of groot, wordt bijzonder gewaardeerd!

Vertel anderen over deze actie!

Op de actiepagina  op de website van de Sailhorse Sailing Club wordt een blog bijgehouden. Hier delen we bijzondere gebeurtenissen, schenkingen en de voortgang van dit project. In de blog vind je ook de uitgebreide verslagen van ons eerste bezoek aan Robinson Crusoe en de inspectie van de oude romp.

Wij hopen dat jij ons steunt met deze bijzondere actie!

Namens de leden van de Sailhorse Sailing Club,
Tjep van Roon
Voorzitter.© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.