WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Puzzeltocht & limericks

Geplaatst op 27-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Eric van der Plas

Ook dit jaar was de puzzeltocht weer een groot succes!

Hoe kan het ook anders, prachtig weer, fantastische teams en mooie wijnen. De teams zijn na de koffie fanatiek van start gegaan. Er is een aantal ludieke vissen gevangen en zelfs een paar echte! Later deze week delen we alle foto's.

Het thema van de tocht was Rood-Wit-Blauw. Jullie snappen nu waarom dat is. Rode- en witte wijn. En als je daar teveel van drinkt, wordt je blauw. Dat brengt me bij de wijnproeverij. Martijn van Wereld Wijnen uit Lisse heeft hier iets moois van gemaakt. En buiten de heerlijke wijnen hebben we ook weer wat bijgeleerd. Zo wist ik niet dat wanneer je het glas bij de bol vasthoud, je dan van adellijke afkomst bent.  

Het was een fotofinish maar Team Par Bleu is er met de hoofdprijs vandoor gegaan. Een Bauke-bon ter waarde van € 100,00 te besteden in de brasserie. Gefeliciteerd!

Puzzelaars gezocht!

Team Jans heeft de eer gekregen om de puzzeltocht 2023 te organiseren. Helaas hebben ze daar geen mogelijk tot.

Daarom een oproep of er vrijwilligers zijn die het leuk vinden om de 2023 tocht te organiseren? Je mag mij benaderen, als je meer wilt weten hierover of je direct wilt aanmelden. Ik kan je wel vertellen het is enorm leuk om te doen. 

Limericks

Ieder team is ook gevraagd om een limerick te maken over ons 101-jarig bestaan. Daar zijn 10 mooie pareltjes uitgekomen die ik graag met jullie deel. 

Seafury

We voeren met bootje door ‘t Venne, dat puzzelen was ff wenne,
Met 100 jaar oud  en 3 stellen getrouwd was het een feest van herkennen.

Gerrit

Bij 101 jaar heeft de vereniging het nog steeds voor elkaar. Leden die elkaar kunnen vertrouwen en de vereniging op kan bouwen. Blijf komen op de club van onze dromen.

Caatje

Er was eens een club uit Oud Ade die vierde hun honderdste bestaan. Toen kwam de Chinese corona en ging hun feest naar de maan.

Jans

Er was eens een club in oud Ade, die liet ons naar veel vragen raden. Maar oh wat een lot de glaasjes bleven vol en de bootjes voeren in een mooie parade.

Hollandia

Het Vennemeer bestaat al vele jaren voor iedereen die op zijn bootje wil varen. Nu al op 101 dat houdt ons op de been, wie had dat nou ooit kunnen verklaren.

Par Blue

De eeuweling aan het Vennemeer,
Ging weer eens ouderwets tekeer,
Ze gaven een feest, gingen tekeer als een beest,
Het smaakt beslist weer naar meer.

Joy

Na een avond van bieren en wijnen zitten we nu in ons bootje te geinen. Het lustrum is daar. Wij zijn nog niet klaar. Over 100 jaar zijn we bij de begijnen. 

Dushi II

Er was eens een club aan de Leede,
Die verhuisde heel lang geleden naar een hele mooie plek.
‘t Vennemeer werd hun stek.
En zijn daar nog heel tevreden. 

De Bonte Boot

Er was eens een clubje in oud Ade. Daar liggen we graag aan de kade. Het is nooit te dol.

 © 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.