WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Nieuwe WiFi netwerk toegangscodes

Geplaatst op 07-10-2023  -  Categorie: Clubhuis & Haven

Onlangs zijn de internetbekabeling en het WiFi netwerk op het clubhuis en de haven vernieuwd.
Op termijn zal de nieuwe bekabeling ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Bij de installatie van de nieuwe WiFi zijn 3 netwerken gedefinieerd:
- WSV Havenmeester
  Dit netwerk is beveiligd met een wachtwoord en speciaal bedoeld voor de havenmeester, zodat deze altijd en overal  een snelle en stabiele internet verbinding heeft.
- WSV Vennemeer
  Dit netwerk is beveiligd met een wachtwoord en speciaal bedoeld voor de leden van de vereniging en vaste ligplaatshouders in de haven. Dit netwerk biedt internettoegang met hoge snelheid.
- WSV Vennemeer Guests
Dit netwerk is niet beveiligd met een wachtwoord en bedoeld voor gasten van de leden van de vereniging en  passanten in de haven. Dit netwerk biedt internettoegang met een lagere snelheid dan het beveiligde netwerk voor leden..

Met het nieuwe WiFi netwerk voor leden zijn ook de inlogcodes (netwerknaam/SSID en wachtwoord) veranderd.
Je vindt de nieuwe inlogcodes op de Toegangs- en inlogcodes pagina op het alleen voor leden toegangkelijke deel van de website van de vereniging (inloggen verplicht).

Mocht je onverhoopt geen toegang kunnen krijgen tot het speciale netwerk voor leden, dan kun je tijdelijk het netwerk voor gasten gebruiken om toch internettoegang te krijgen.© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.