WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Nieuwe webmaster

Geplaatst op 11-01-2023  -  Categorie: Algemeen

paul-thumbAfgelopen najaar heeft Joep Dingjan besloten na 6 jaar trouwe dienst te stoppen met zijn functie als webmaster van de website van de vereniging. Na een oproep daartoe door de voorzitter tijdens de laatste ALV, heb ik aangegeven die taak wel op te willen pakken.
Wie is "ik"? Ik ben Paul Neeleman, getrouwd met Erna en sinds 2004 zijn wij lid van WSV Vennemeer en liggen wij met ons kajuitzeiljachtje "Triton" in box 13 (!) van de haven.
In het dagelijks leven werk ik al meer dan 30 jaar in verschillende, veelal IT/technische functies bij de KLM. Het beheren van een website is daarmee dan ook niet helemaal onbekend terrein voor mij.
Na een verkennend gesprek met onze voorzitter Otto en webmaster a.i. en tevens clubhuiscommissaris Eric kwam akkoord vanuit het bestuur dat ik het websitebeheer kon gaan doen. Daarna heeft Eric met mij de ins en outs van de website doorgenomen. Ik zal na de nieuwjaarsreceptie het beheer van de website daadwerkelijk overnemen. De oplettende bezoeker van de website heeft de eerste kleine updates al kunnen zien...

Mijn ambitie met de website is om door te gaan daar waar Joep is gebleven en door te bouwen op de fundamenten die hij, met de introductie van e-Captain als digitaal beheersysteem van de vereniging, voor de website heeft gelegd. Een website is namelijk nooit "af", maar vergt naast (technisch) onderhoud ook een zo constant mogelijke stroom van nieuws en updates om interessant en actueel te blijven. Ik pretendeer echter geenszins dat allemaal alleen te kunnen: alle vragen, opmerkingen, klachten, tips en trucs aangaande de website, maar vooral ook leuke weetjes en interessante verhalen voor alle leden van de vereniging zijn van harte welkom op e-mail adres retsambew.[antispam].@vennemeer.nl. Mijn intentie is om die dan zo snel mogelijk "online" op de website te plaatsen en zo geen "oud nieuws" te verspreiden. In sommige gevallen, zoals ook in dit geval, zal er dan een Venneflits worden uitgestuurd om alle leden op de update te attenderen. Maar, om te voorkomen dat iemand het idee krijgt dat hij "gespamd" wordt, dat zal zeker niet in alle gevallen gedaan worden. Kijk dus vooral ook zelf af en toe op de website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
Of, zoals ze op mijn werk zeggen: "Watch this space for more information!"© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.