WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Het is bijna zover!

Geplaatst op 08-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Martin de Jong

Het is bijna zo ver!

Als ik dit schrijf dan is het over drie weken alweer drie dagen achter de rug.  Een paar kleine mededelingen die van belang zijn, heb ik nog wel.

Inschrijving verlengd

Zo is er in samenspraak met het bestuur besloten om de inschrijving en deelname aan de pubquiz, het feest en de puzzeltocht nog een weekje langer open te houden. Dus als je je nog niet ingeschreven hebt, geef je dan deze week nog op.

De pubquiz

Op 24 juni beginnen we om 20.00 uur met de pubquiz. Voorafgaand regelt onze pachter Bauke een dagschotel. Bauke legt hier nog een ei over maar zal ruim bijtijds laten weten waaruit de daghap zal bestaan, uiteraard met prijs.

De puzzeltocht 

Over het lustrumfeest op 25 juni is niets nieuws te melden. Maar over de puzzeltocht zijn er nog wat nieuwe mededelingen. Zo heb ik gevonden dat de maximale doorvaarthoogte 1,50 meter is. Houd hier dus rekening mee en buk op tijd!

Verder staat er op de algemene aankondiging dat we om 10.30 uur aanvangen maar dan willen we eigenlijk de eerste boot laten vertrekken. Aangezien er nog koffie met een gezelligheidje wordt gepresenteerd, raad ik aan om rond 10.00 uur aanwezig te zijn. Dan geven we nog een kleine uitleg en kunnen we vervolgens de sloepen in.

Egalité, fraternité & liberté

parijsparijs-2
Vermeldenswaard is óók dat we een rijke club blijken zijn: We hebben Tonnen!

Er zijn namelijk 2 Tonnen die het principe egalité, fraternité en liberté heel serieus hebben genomen. Enige uitleg ben ik verschuldigd:

Ton van der Meer is momenteel met zijn vriend Ton Zandbergen met hun beider boten in Frankrijk. Inmiddels zijn ze in Parijs aangekomen na ongeveer 80 uur varen. Ton van der Meer heeft mij een aantal weken geleden de mededeling gedaan dat, indien we een sloep tekort zouden komen, hij wellicht voor een sloep zou kunnen zorgen. En jawel, dit is de sloep van Ton Zandbergen, die uiterst vriendelijk bereid is om haar voor dit evenement ter beschikking te stellen. Ton van der Meer gaat haar sturen. Ton, niet vies van een feestje, zou namelijk toch al even voor ons evenement terugkomen vanuit Frankrijk.

Dit betekent dus dat de nog overgebleven leden die een sloep zoeken, plaats kunnen nemen in de Breedendam sloep van Ton, bij Ton. Mooi ding trouwens!

Het gaat om:

  • Anneke Kuijf en Jan de Leeuw
  • Sander en Miranne van Opstal
  • Paul en Erna Neeleman
  • Dineke Kallenberg
  • Nicole Schiemanck

Graag wel even een bevestiging naar gnojtod2nitram.[antispam].@kpnmail.nl sturen s.v.p.

Tenslotte rest mij nog de twee onbetaalbare Tonnen te bedanken en ze hierbij nog een mooie tocht toe te wensen.

ton 

ton-2
“Save the date”: 25, 25 en 26 juni 2022

 

Hartelijke groet,

Martin

 

 © 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.