WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Festiviteiten 100 jaar Vennemeer

Geplaatst op 01-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Eric van der Plas

Op het moment dat ik dit stukje schrijf, zit ik tegen een witte wereld aan te kijken. Het is 1 april en dit is geen grap. Ik ga nu proberen te beschrijven wat een prachtig “korte broeken weer” wij zullen gaan krijgen op ons eeuwfeest dat eigenlijk het 101 jarige feest is.

Het feest zal aanvangen op vrijdag 24 juni met een pubquiz. Zaterdag volgt het grote feest en afsluitend zal op zondag de traditionele puzzeltocht plaatsvinden.

puzzeltocht

Het is wellicht aan te raden om te zorgen dat tegen die tijd de conditie optimaal is. Lijkt me héél belangrijk! Al zijn wij als Vennemeerleden natuurlijk wel het één en ander gewend!

 De lustrumcommissie, die bestaat uit Astrid, Eric, Petra en ikzelf (met de nodige steun van Mirjam), gaat er voor ons allemaal een een mooi weekend van maken met het verenigingsgevoel voorop! Uiteraard met dank aan Anja die vorig jaar veel voorbereidend werk heeft gedaan.

pubquiz

Het terras zal overkapt gaan worden met een wind- en sneeuwbestendige tent. Tja, je kan maar beter op alles voorbereid zijn. Verder ga ik natuurlijk niet alles vertellen, maar om toch een tipje van de sluier op te lichten: de puzzeltocht wordt iets minder traditioneel dan andere jaren.

Dus, “save the date”: 24, 25 en 26 juni 2022

Ik houd jullie op de hoogte.


Wordt half april vervolgd……..

Hartelijke groet,

Martin© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.