WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Nieuwe havenmeester!

Geplaatst op 29-07-2022  -  Categorie: Algemeen

Even voorstellen

Mijn naam is Reinhilde van der Klugt en ik kom deze zomer parttime werken als jullie havenmeester. En als alles goed gaat en het wederzijds bevalt, dan ziet u mij volgend jaar weer!

Ik was al bezig een boot en ligplaats te  zoeken, o.a. op  het Vennemeer, omdat ik graag weer meer op het water wilde zijn. Kiek van der Poel, de huidige havenmeester van de Kaag sociëteit, gaf mij de tip om te solliciteren.

Van oorsprong ben ik Goudsmid/sieraad ontwerpster/ondernemer en ik heb dan ook ruim  20  jaar mijn eigen  onderneming gevoerd en soms daarnaast gewerkt in loondienst. 3 jaar heb ik een time out genomen. Ik zocht echt wat anders en dat is het zeker geworden!

Als kind ben ik in de zomer opgegroeid op een aak in de Zijp, de Kaag voelt echt als mijn tweede thuis. Het Vennemeer was daar onderdeel van met veel vriendschappen zowel op de boten als van de boerderijen daaromheen. Ik herinner mij ook nog de wandeltochten met mijn broer en zusjes op weg naar de speeltuin bij de brasserie Vennemeer. En de diners en feesten daar. Echt een idyllisch plekje, nog steeds!

 Het vak als havenmeester is nieuw voor mij.  Adrie werkt mij in en gaat mij alle in’s en out’s bijbrengen. Deze week zijn Adrie en ik vaak samen te zien. Morgen is mijn vuurdoop en ben ik die dag jullie havenmeester. De rest van het seizoen zal ik samen met Adrie, allebei parttime, op de haven zijn. Ik hoop dan jullie op de haven te ontmoeten!

Reinhilde

ps en voor het gemak mogen jullie mij Rein noemen !© 2016-2023 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2023 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.