WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Enquête erkenning van vaarbewijzen binnen de EU

Geplaatst op 11-05-2024  -  Categorie: VNM

Via de EBA (European Boating Association) is deze enquête tot ons gekomen met de vraag hier op brede schaal aan mee te werken. Het VNM wordt bij de EBA vertegenwoordigd door de KNMC. De combinatie KNMC/VNM is lid van de EBA.

Via die weg ontving het VNM het bericht dat de EU een studie heeft opgezet om te bepalen of een wederzijdse erkenning van vaarbewijzen voor pleziervaarders mogelijk is. Onderdeel van die studie is een enquête gericht op bootgebruikers binnen de lidstaten van de EU.

Om de standpunten van de bootgebruikers binnen de EU lidstaten goed te kunnen begrijpen is het van belang dat zoveel mogelijk bootgebruikers deze enquête invullen. Een internationaal of Europees vaarbewijs is een issue die elke keer weer terugkomt.
De enquête kan worden ingevuld tot 31 mei 2024.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om de mening van de Nederlandse recreatievaarder over een internationaal of Europees vaarbewijs door te laten klinken bij de EU.

Hieronder de link naar de enquête:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SkipperCertificateQuestionnaireRev0-2

Na opening van de link ziet u teksten in het Engels. Boven aan de rechterkant onder Languages kunt u kiezen voor Nederlands. U kunt dan de uitleg lezen van de enquête. Daarna even een klein stukje naar beneden scrollen voor het begin van de enquête. Na het invullen van de enquête even klikken op de knop indienen.

Namens het VNM bestuur bij voorbaat dank voor uw medewerking.© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.