WSV Vennemeer
Logo WSV Vennemeer
Naam WSV Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

Het clubhuis

Uiteraard beschikken wij over een gezellige bar.  De bar is gemaakt van de romp van een BM waar voldoende plaats is voor een goede vaardiscussie onder het genot van een drankje. Het clubhuis annex brasserie is een gezellig punt om na te praten over de belevenissen van de dag. Uiteraard is de faciliteit voorzien van douches, toiletten e.d. om een overnachting met de boot naar luxe wensen te doorstaan.

Clubhuis/brasserie en haven bieden het verenigingsleven alle ruimte. De haven biedt plaats aan zeil- en motorschepen vanaf een paar meter lang tot maximaal ca. 15 meter lang met een diepgang tot ca. 2 meter. Verder zijn er vlonders en steigers voor handzame zeilbootjes, rubberboten en zeilplanken.

Het clubhuis heeft een terras, een bar en een brasserie. Tevens is er een werkplaats, bergruimten en een woonruimte voor de beheerder. Er zijn twee parkeerterreinen voor totaal ca. 70 auto's.   

Havenmeester

De vaste havenmeester is vrijwel het gehele jaar beschikbaar en woont samen met zijn vrouw op het havencomplex. Naast zijn primaire taken, kan hij klusjes doen op verzoek ook onderhoud aan uw boot.

Hans en Mirjam

Het clubhuis is door de vereniging verpacht aan Hans en Mirjam Snijers, die met een kok en barpersoneel, het clubhuis en haar leden voorziet van alle inwendige behoeften. Als zodanig bestieren zij Brasserie Vennemeer. Vanzelfsprekend is de brasserie ook toegankelijk voor passanten en andere voorbijgangers. De kaart van de brasserie is zonder meer aantrekkelijk. Zowel voor koffie, lunch als diner is een ieder van harte welkom.

Op de steiger

Op de steigers zijn de gebruikelijke aansluitpunten voor 220V, watertappunten, verlichting en stevige meerpalen.


© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.