header-mobile-brasserie
Logo Brasserie Vennemeer
Naam Brasserie Vennemeer
Vlag WSV Vennemeer
brasserie-vennemeer

Lunchkaart uk-vlag

Kroketten op robuust maïsbrood

Twee rundvlees kroketten € 11,50
Twee garnalen kroketten € 14,50
Twee vegan kroketten € 12,50

Grilled cheese sandwiches

Klassiek De klassieke met ham en kaas € 9,75
Pulled chicken Huisgemaakte pulled chicken met BBQ-saus € 9,75
Tuna melt Huisgemaakte tonijnsalade € 9,75
Kimchi Gefermenteerde groente in Koreaanse stijl € 9,75
Vega Gyros Griekse specialiteit met knoflooksaus € 9,75
Kindertosti ham-kaas Met kaas of ham & kaas op wit casinobrood € 5,75

Sandwiches

Pulled chicken Met coleslaw en crunch van katjang pedis en uitjes € 12,50
Gerookte zalm Met zoetzure rode ui en kappertjes € 13,50
Tonijnsalade Met tonijn, zongedroogde tomaat, tomaat, zoetzure rode ui € 12,50
Burrata Met walnoten, zongedroogde tomaat en aceto mayonaise € 13,50

Soepen

Gazpacho Klassieke koude Spaanse soep met croutons, cherrytomaatjes en brood € 7,75
Thaise soep Pittige soep met rode curry, kokos, limoenblaadjes en naanbrood € 8,75

Salades

Visduo salade Met gerookte zalm en gerookte forel € 21,50
Pulled chicken salade BBQ pulled chicken, mizuna, coleslaw en mix van katjang pedis en uitjes € 17,50
Burrata salade Burrata, aceto, walnoot, zongedroogde tomaten crumble € 17,50

 

Wij hanteren één rekening perf tafel

bras-venn-113x150-transp

Brasserie Vennemeer

Vennemeer 1
2374 AV  Oud Ade
071 501 82 20

Exploitatie: P-sjo
i.p. Bauke Hofman
KvK: 81738994

Openingstijden

Buiten het vaarseizoen, van medio oktober tot en met maart, zijn wij gesloten.

Wel is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van Brasserie Vennemeer voor besloten bijeenkomsten. Zie hiervoor de informatie op onze home-page.
Neem contact op voor informatie of het maken van een afspraak voor een offerte op maat.

Contact opnemen

Informatie:

eiressarb.[antispam].@vennemeer.nl

06 37 61 98 50

 


© 2016-2024 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.

© 2016-2024 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.