Tomatensoep, Huisgemaakte tomatensoep met zuurdesembol |
€ 17,75 |
Carpaccio, Met kaasvlokken, pijnboompitten en truffel aïoli | € 12,50 |
Gerookte zalm, Met whisky coctailsaus, kappertjes, zongedroogde tomaat en rucola |
€ 12,50 |
Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus | € 10,50 |
Gyoza eend, Dumpling gevuld met eend en hoisinmayonaise | € 11,50 |
Yakitori spiesjes, Japanse kippenspiesjes met bosui en sesamzaad | € 10,50 |
Burrata, Met walnoten, rucola en aceto siroop |
€ 11,50 |
Saté van kippendij, Met atjar, rijst, gefrituurde rijstnoedels en Rimboe satésaus | € 18,50 |
Spareribs, Sticky spareribs met maïs rib, coleslaw en knoflooksaus |
€ 23,50 |
Double bacon cheese burger, Runderburger met kaas, relish en uienringen | € 17,50 |
Vegan burger, Met rode bietenbol, vegan kaas, relish en uienringen | € 17,50 |
Fish N Chips, De klassieker uit Engeland met dagelijks wisselend bierbeslag |
€ 17,50 |
Kabeljauw met ratatouille, Geserveerd met daslookboter en zongedroogde tomatencrumble |
€ 21,50 |
Visduo salade, Gerookte zalm en forel met zoetzure rode ui en komkommer |
€ 21,50 |
Salade pulled chicken, Pulled chicken, coleslaw, katjang pedis en uitjes |
€ 17,50 |
Salade pulled jackfruit, Pulled jackfruit, coleslaw en uitjes | € 17,50 |
Flammkuchen, Met spek, ui, rucola, pijnboompitten en broad beans |
€ 17,50 |
Vega flammkuchen, Met crème fraiche, rucola, pijnboompitten en broad beans |
€ 17,50 |
Camembert uit de oven, Met honing, walnoten, cherry tomaatjes en brood |
€ 18,50 |
Tortelloni van krab en kreeft, Met kreeftenbisque, pijnboompitten, spinazie en zongedroogde tomaat |
€ 26,50 |
Maïs ribs, Met dip van yoghurt, chili en limoen |
€ 5,50 |
Crunchy bloemkool bites, Met dip van yoghurt, chili en limoen |
€ 6,50 |
Coleslaw, Julienne spitskool en wortel met bosui in een zoetzure dressing |
€ 4,50 |
Luikse wafel, Wafel met slagroom, warme kersen, aardbeienijs en chocoladesaus | € 9,50 |
New York Blueberry cheesecake, Met cassisijs en sumac |
€ 9,50 |
IJzige Dame Blanche, De originele van Snijers met koude chocoladesaus |
€ 7,50 |
Mont Blanc, IJzige Dame Blanche met advocaat |
€ 8,50 |
Pastel de nata, Portugese delicatesse met vanilleijs en karamelsaus |
€ 9,50 |
Vennemeer 1
2374 AV Oud Ade
071 501 82 20
Exploitatie: P-sjo
i.p. Bauke Hofman
KvK: 81738994
Buiten het vaarseizoen, van medio oktober tot en met maart, zijn wij gesloten.
Wel is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van Brasserie Vennemeer voor besloten bijeenkomsten. Zie hiervoor de informatie op onze home-page.
Neem contact op voor informatie of het maken van een afspraak voor een offerte op maat.
© 2016-2023 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.
© 2016-2023 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.