Tomatensoep, Huisgemaakte tomatensoep met zuurdesembol |
€ 6,75 |
Carpaccio, Met kaasvlokken, pijnboompitten en truffel aïoli | € 12,50 |
Gerookte zalm, Met whisky coctailsaus, kappertjes, zongedroogde tomaat en rucola |
€ 12,50 |
Albondigas, Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus | € 10,50 |
Gyoza eend, Dumpling gevuld met eend en hoisinmayonaise | € 11,50 |
Yakitori spiesjes, Japanse kippenspiesjes met bosui en sesamzaad | € 10,50 |
Burrata, Met walnoten, rucola en aceto siroop |
€ 11,50 |
Saté van kippendij, Met atjar, rijst, gefrituurde rijstnoedels en Rimboe satésaus | € 17,50 |
Spareribs, Sticky spareribs met maïs rib, coleslaw en knoflooksaus |
€ 23,50 |
Double bacon cheese burger, Runderburger met kaas, relish en uienringen | € 17,50 |
Vegan burger, Met rode bietenbol, vegan kaas, relish en uienringen | € 17,50 |
Fish N Chips, De klassieker uit Engeland met dagelijks wisselend bierbeslag |
€ 17,50 |
Kabeljauw met ratatouille, Geserveerd met daslookboter en zongedroogde tomatencrumble |
€ 21,50 |
Visduo salade, Gerookte zalm en forel met zoetzure rode ui en komkommer |
€ 21,50 |
Salade pulled chicken, Pulled chicken, coleslaw, katjang pedis en uitjes |
€ 17,50 |
Salade pulled jackfruit, Pulled jackfruit, coleslaw en uitjes | € 17,50 |
Flammkuchen, Met spek, ui, rucola, pijnboompitten en broad beans |
€ 17,50 |
Vega flammkuchen, Met crème fraiche, rucola, pijnboompitten en broad beans |
€ 17,50 |
Camembert uit de oven, Met honing, walnoten, cherry tomaatjes en brood |
€ 17,50 |
Tortelloni van krab en kreeft, Met kreeftenbisque, pijnboompitten, spinazie en zongedroogde tomaat |
€ 26,50 |
Maïs ribs, Met dip van yoghurt, chili en limoen |
€ 5,50 |
Crunchy bloemkool bites, Met dip van yoghurt, chili en limoen |
€ 6,50 |
Coleslaw, Julienne spitskool en wortel met bosui in een zoetzure dressing |
€ 4,50 |
Luikse wafel, Wafel met slagroom, warme kersen, aardbeienijs en chocoladesaus | € 9,50 |
New York Blueberry cheesecake, Met cassisijs en sumac |
€ 8,50 |
IJzige Dame Blanche, De originele van Snijers met koude chocoladesaus |
€ 7,50 |
Mont Blanc, IJzige Dame Blanche met advocaat |
€ 8,50 |
Pastel de nata, Portugese delicatesse met vanilleijs en karamelsaus |
€ 9,50 |
Vennemeer 1
2374 AV Oud Ade
071 501 82 20
Exploitatie: P-sjo
i.p. Bauke Hofman
KvK: 81738994
7 Dagen per week geopend vanaf 10:30 uur.
We hebben geen vaste sluitingstijd.
Informatie:
eiressarb @vennemeer.nl
06 37 61 98 50
© 2016-2023 WSV Vennemeer. Alle rechten voorbehouden.
© 2016-2023 WSV Vennemeer.
Alle rechten voorbehouden.