WSV Vennemeer
WSV Vennemeer

De parel van de Kagerplassen

Vanaf de Kagerplassen is de jachthaven zonder brug of ander obstakel passeren bereikbaar. Na 500 meter bij de Kaagsociëteit opvaren. Het watertje dat u dan invaart heet ‘De Zijpe’ en is te herkennen aan de woonboten aan weerszijden.

Aan het Vennemeer is sinds vele tientallen jaren een jachthaven met clubhuis/brasserie gelegen. WSV Vennemeer is een volledige watersportvereniging. W.S.V. Vennemeer is sinds 1921 actief en had op het moment van oprichting haar stek bij de Leede (Warmond) en heette toen W.S.V. De Leede.  In de jaren 20 was er ruimte voor enkele tientallen zeilboten en een enkele motorboot.

De Vereniging is van de Leede in de jaren 30 verhuisd naar het Vennemeer met een eigen jachthaven en fraai clubgebouw voorzien van alle gewenste accommodatie waar met een capacitiet voor ongeveer 145 boten. Zie voor meer informatie de accommodatie-pagina.

Op deze website vindt u vrijwel alle informatie waar u als watersporter naar op zoek bent. Surf naar de verschillende submenu's om per onderwerp meer te weten te komen. 

Wanneer u vragen heeft stuur ze dan per e-mail aan ons toe of bezoek onze haven en clubgebouw en ervaar zelf wat "Het Vennemeer" u en of uw gezin allemaal te bieden heeft. Wij staan u graag te woord.

WSV Vennemeer

Gelegen aan de parel van de kagerplassen.

WSV Vennemeer 100-jaar

ADRESGEGEVENS

Clubhuis
Vennemeer 1
2374 AR Oud Ade

Kvk: 40445135

CONTACT OPNEMEN

Secretariaat
ofni.[antispam].@vennemeer.nl

Webmaster
retsambew.[antispam].@vennemeer.nl

Telefoon
071-5018220


© 2021 Watersportvereniging Vennemeer

© 2021 WSV Vennemeer